O nas

Dragi prijatelji!

Pred vami je spletna stran PRK Harmonija. Na naših straneh boste našli vse potrebne informacije zase, prav tako pa boste bolj podrobno spoznali naše društvo. Društvo je bilo ustanovljeno maja 2007. Naš moto je »GIBANJE ZA ZDRAVJE IN DOBRO POČUTJE!«, ki nas je popeljal prek meja okorelega dojemanja športa in stkal trdno vez med člani društva. Ime kluba »Harmonija« pomeni skladnost. V našem življenju je pomembno, da imamo skladnost telesa in duha. Potrebno je imeti ravnotežje znotraj telesa, med čustvi in umom. Potrebno je imeti povezavo. Naše dobro počutje in zdravje dosežemo takrat, če živimo skladno z naravo ter sami s sabo. Tako dosežemo notranjo harmonijo. Naše društvo vam ponuja različne programe za otroke, kot tudi za odrasle.

Za otroke izvajamo različne programe:

  • šolska ritmika ( »C« program Ritmične gimnastike)
  • tekmovalni A1 program Ritmične gimnastike ( po programu GZS)
  • ples

Odraslim pa ponujamo različne vrste skupinskih vadb:

  • Zumba
  • TNZ-step
  • PILATES
  • Power interval (funkcionalni trening)

Društvo organizira in izvaja številne prireditve ter nastope. Z športnim programom se udeležujemo številnih tekmovanj v Ritmični gimnastiki v Sloveniji, kot tudi v tujini. S plesnim programom se radi odzovemo na povabila za različne nastope doma v Vuzenici, pa tudi drugod po Sloveniji. Pod okriljem društva že leta v Vuzenici poteka Mednarodni folklorni projekt »SVET BREZ MEJA«. Prav tako pa prirejamo Prireditev »Deklica, ženska, mama« ob Materinskem dnevu, prazniku ob Božiču ter začetku poletja.

Naj še enkrat poudarim, da je naš program rekreativne narave, namenjen zadovoljstvu naših članov, prijateljem društva in širšemu občinstvu.

Želim vam prijeten ogled!

Tatjana Sušek

Fotografije